Star winnaar 'best film'

De korte film 'Star', geregisseerd door Jan van Ooijen, heeft de award voor 'Beste Film' gewonnen tijdens het 'Nieuwe Filmers Film Festival' in 's-Hertogenbosch, 2014. In deze film, Caroline speelt de moeder van een mishandelde moeder, die probeert haar zoon dusdanig te manipuleren dat hij namens haar wraak neemt. 


The short film Star, directed by Jan van Ooijen, has won the title of 'Best film' during the 'Nieuwe Filmers Film Festival' in 's-Hertogenbosch, 2014. In this film, Caroline playes the role of abused mother, who tries to get her son to revenge her.

NIEUWE FILMERS FESTIVAL 2014

UITREIKING NIEUWE FILM AWARD HET PARADEPAARDJE in THEATER AAN DE PARADE IN DEN BOSCH
>> AND THE WINNING FILM IS...!! - STAR - van TEAM ROSEBUD onder regie van Jan van Ooijen.

Vijf teams van een nieuwe generatie filmers maakten tussen 11 en 15 augustus jl., tijdens het NIEUWE FILMERS >>One Week Filmproject<< aan de hand van het thema ‘onbeweeglijk’, ieder een nieuwe korte film. Deze films zijn op 26 september 2014 in première gegaan tijdens het Nieuwe Filmers Festival in Theater aan de Parade en waren in de race voor de nieuwe film award Het Paradepaardje.

Films
* RENNEN BIJ ROOD -regie Isabelle Udo
* STAR -regie Jan van Ooijen
* BLIND -regie Roshan Nejal
* OKE HOUDOE -regie Danny Houtkamp
* MEMENTO MORI -regie Robin de Ridder

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.