48 Days speelfilm : Na de regen

In november zal Caroline beginnen met de opnames van 'Na de regen'. Deze speelfilm die geproduceerd wordt door Richard, zal volledig tot stand moeten komen binnen 48 dagen. 

Opnames van start voor 'Na de Regen'

 

In de aanloop naar het Eindhovens Film Festival (27 t/m 30 november) maakt een team van Nederlandse filmmakers in 48 dagen een complete speelfilm. 48 Dagen moet de film helemaal afgerond zijn. Zaterdag 29 november gaat de film in premiere op het Eindhovens Film Festival.
 
Dit unieke filmproject is een nieuwe stap in de samenwerking tussen het 48 Hour Film Project en het Eindhovens Film Festival. De drie teams die meedoen bestaan uit fanatieke makers die allemaal bekend zijn met het 48 hour film project, een filmcompetitie waarbij je in 48 uur een korte film moet maken. De drie teams slaan nu de handen ineen en zullen moeten samenwerken om dit project tot een goed eind te realiseren.

 

In een post-apocalyptische wereld, geregeerd door angst, leeft de miljonair Scott (gespeeld door Koert-Jan de Bruijn) teruggetrokken in zijn luxe villa. Als de van huis gelopen David (gespeeld door Merlijn Remmig) bij hem aanklopt verandert hun beider leven.

 

Caroline speelt de moeder van David, die door drastische maatregelen van haar man (Richard de Maare) niet in staat is haar zoon te beschermen.

 

Productie: Richard Schut

Regie: Robin de Ridder, Lisette Vlassak en Jan van Ooijen

 

Meer info:

http://rich814.wix.com/48days-2014#!info/c10fk