Theatergroep MIK speelt Try out in Café Hoffman

Op zondag 8 februari speelde Caroline met Theatergroep MIK tijdens het Anti Kater Theater in Utrecht'! Iedere tweede zondag van de maand slaan cafe Hofman en het Café Theater Festival de handen ineen voor een relaxte, intieme en verassende middag vol theater en ontspanning.  In de februari-editie speelde jonge theatermakers hun try outs van voorstellingen die ook te zien zijn op het Café Theater Festival 2015, waaronder 'Factor 30', van Theatergroep MIK. Na afloop volgde een nagesprek met het publiek. 

Theatergroep MIK - Factor 30


Ontmoet Sam, Saar en Sophie. Dertigers. Of nou ja, bijna dan. 

Drie jeugdvriendinnen die proberen te overleven in de hedendaagse 'don't settle for less maatschappij'.


'Als ik later groot ben.. dan word ik prinses......    of in ieder geval gelukkig.'  Maar hoe rijker de tequila vloeit... hoe lelijker de realiteit.  Een vrijgezel die gaat nooit slapen..  maar wanneer barst de bom? Een energieke voorstelling over vriendschap, ouder worden, faalangst, tarwegras, chiazaadlozingen, zeepaardjes en de maakbaarheid van geluk.


De eerste editie van het Anti Kater theater was een succes. Café Hofman was bomvol en het publiek was erg enthousiast. Aangezien de premiere van Factor 30 pas een maand later zou plaats vinden, werd slechts een klein deel van de voorstelling getoond. De feedback die terug werd gegeven was erg nuttig en positief.  'Jullie hebben een fantastische chemie als groep' was een van de reacties. Met nog een maand te gaan is er uiteraard nog wel wat werk aan de winkel, maar het theaterpubliek had er alle vertrouwen in. 

 

Samen met collega actrices Sharon van Wageningen en Niki Broeder is Caroline al enkele maanden bezig om deze voorstelling tot stand te brengen. Vanuit meer dan 120 aanmeldingen werd hun concept geselecteerd als onderdeel van het Café Theater Festival 2015, waarvoor zij meerdere keren zullen spelen op 6,7 en 8 maart. De locatie voor de voorstelling is het gezellig Café Tilt en de toegang is helemaal gratis. 


Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Renee Bensinger (zaterdag, 04 februari 2017)


    When I initially commented I clicked the "Notify me when new comments are added" checkbox and now each time a comment is added I get three emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thank you!

  • #2

    Ezequiel Stamper (zondag, 05 februari 2017 04:07)


    This design is incredible! You definitely know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost...HaHa!) Wonderful job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!