Theatergroep MIK op het Café Theater Festival

Afgelopen weekend speelde Caroline met theatergroep MIK vijf keer de voorstelling 'Factor 30', als onderdeel van het Café Theater Festival in Utrecht. Het was een fantastisch weekend en de reacties van het publiek waren overweldigend. 


'Ontzettend herkenbaar'

'Wat een geweldige voorstelling, zo hard gelachen'

'Mooie voorstelling, ik moest huilen en lachen' 

'Zo leuk! En confronterend, ik ben echt zo!' 

'Jullie hebben lef en drijven de spot met jezelf' 

'Jullie betrekken het publiek op een hele goede manier'


Dit waren enkele van de velen positieve reacties die we kregen na afloop van de voorstelling. Café Tilt stond bomvol en ook het personeel was laaiend enthousiast. Hieronder enkele foto's. Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.